02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان مغزدارزنجبیلی
نان مغزدارزنجبیلی

نان مغزدارزنجبیلی

·       خمیر مایه:۱ق غ

·       آب :۱/۴پ

·       شکر:۲ق غ

·       نمک نوک ق چ

·       روغن مایع:۱/۲پ

·       ماست پرچرب:۱پ

·       زنجبیل:۱ق غ

·       پودر هل:۱ق چ

·       تخم مرغ:۳عدد

·       آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم

مواد میانی:

کره:۵۰گرم؛آرد:۱۰قغ؛زعفران دمکرده :۱ق غ؛گلاب:۶ ق غ؛عسل۲ق غ

رومال:

·       زرده تخم مرغ:۱عدد

·       روغن مایع:۱ق س

·       زعفران دمکرده:۱ق س

·       همه مواد رومال باهم ترکیب کنید.

خمیر مایه و شکرو آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میذاریم تا عمل بیاد.در ظرف دیگری تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کرده بعد خمیر مایه عمل آمده را افزوده و مخلوط میکنیم.در نهایت آردرا میریزیم تا خمیر مناسبی بدست آید.ممکن است باتوجه به نوع آرد، آرد بیشتر یا کمتراز دستور مصرف شود.خمیر را ورز داده و رویش را پوشانده و کنار میگذاریم تا حجمش دوبرابرشود(تقریبا ۱ ساعت )از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میذاریم  بادست  گردکنید و روی آنرا با وردنه کمی صاف کرده و مهربزنید.نیم ساعت استراحت داده بعد رومال زده ودر فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه بپزید.برای تهیه موادمیانی همه رو جزکره درظرف مناسبی ترکیب کرده وروی حرارت بذارید وبهم بزنید تا غلیظ بشه درآخرکره را اضافه کرده وخوب بهم بزنید.