02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
حلقه های نارگیلی
حلقه های نارگیلی

حلقه های نارگیلی

برای قالب زدن شیرینی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید.

مواد لازم:

·       کره ۱۰۰ گرم

·       پودر شکر ۵۰گرم

·       تخم مرغ ۱عدد

·       وانیل ۱/۴ ق چ

·       پودر نارگیل ۵۰ گرم

·       آرد ۱۰۰گرم

 

مواد لازم سس کارامل :

·       شیر عسلی ۲۵۰ گرم

·       کره ۳۰ گرم

·       شکر قهوه‌ای ۲ ق غ

·       پودر نارگیل ۱/۵ پ

 

      🌹طرز👇 تهیه🌹

 کره و  پودرشکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید.حالا پودر نارگیل، آردو نمک را اضافه وبانوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر نرمی درست بشه.خمیر را در کیسه نایلونی بذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی۵ میلیمتر باز کنید.با قالب تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید.سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه های نارگیلی را به مدت تقریبی  ۱۵ تا۲۰ دقیقه بپزید.حالا روی شیرینی‌ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بذارید.

روش تهیه مواد رویه:

شیر عسلی، کره وشکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کم بذارید وهم بزنید تا گرم بشه.بعدازحل شدن شکر شعله روخاموش کنید.قدری از این سس را کنار بذارید و باقیماندش رو با پودر نارگیل(مواد رویه) مخلوط کنید.