حلقه های نارگیلی
برای قالب زدن شیرینی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید.
مواد لازم:
· کره ۱۰۰ گرم
· پودر شکر ۵۰گرم
· تخم مرغ ۱عدد
· وانیل ۱/۴ ق چ
· پودر نارگیل ۵۰ گرم
· آرد ۱۰۰گرم
مواد لازم سس کارامل :
· شیر عسلی ۲۵۰ گرم
· کره ۳۰ گرم
· شکر قهوهای ۲ ق غ
· پودر نارگیل ۱/۵ پ
🌹طرز👇 تهیه🌹
کره و پودرشکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید.حالا پودر نارگیل، آردو نمک را اضافه وبانوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر نرمی درست بشه.خمیر را در کیسه نایلونی بذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی۵ میلیمتر باز کنید.با قالب تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید.سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه های نارگیلی را به مدت تقریبی ۱۵ تا۲۰ دقیقه بپزید.حالا روی شیرینیها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بذارید.
روش تهیه مواد رویه:
شیر عسلی، کره وشکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کم بذارید وهم بزنید تا گرم بشه.بعدازحل شدن شکر شعله روخاموش کنید.قدری از این سس را کنار بذارید و باقیماندش رو با پودر نارگیل(مواد رویه) مخلوط کنید.