02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی پاپیونی
شیرینی پاپیونی

شیرینی پاپیونی

 

مواد لازم:

·       یک لیوان شیر

·       نصف پیمانه..روغن مایع

·       نصف پیمانه..آب ولرم

·       یک قاشق چای خوری  خمیر مایه

·       دو قاشق غذاخوری شکر

·       سفیده ی تخم مرغ یک عدد(زرده برا رو مال)

·       یک قاشق چای خودی نمک

·       آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

·       مواد داخلی خمیر

·       کره وشکر به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

خمیر مایه راداخل شیر ولرم با شکر میریزیم تا عمل بیاد

در ظرف دیگری روغن مایع آب ولرم سفیده ی تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم وباهمزن دستی میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند خمیر مایع عمل آوری شده رابه مایع اضافه میکنیم آرد ونمک را کم کم به این مایع مخلوط کرده با دست هم میزنیم به اندازه ای آرد اضافه میکنیم تا خمیربه دست نچسبد خمیر را به ظرف تمیزی منتقل میکنیم و روش و با دستمال میپوشانیم به مدت یک ساعت تا خمیرمون دو برابر بشه بعد از یک ساعت خمیر رابرداشته پف آن را میخوابونیم به اندازه ی گردو از خمیر رابر میداریم وبا وردنه به اندازه ی یک سانت باز میکنیم کره آب شده رو روی خمیر بابرس میکشیم وروی آن شکر میپاشیم بعد، از یک طرف شروع میکنیم به لوله کردن خمیر بعد ازلوله کردن از وسط خمیر را روی هم تا میکنیم وبا چاقو یه برش طولی از هر دو طرف به خمیر میدیم و خمیر رو باز میکنیم و درسینی فر چیده رو مال میکنیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صدوهشتاد میپزیم اگه دوست داشتید میتونید بعد از اینکه از فردر آوردید در شیره ی غلیظی بزارید تا شیرین بشه اگر نه به همون صورت کم شیرین هم میتونید میل کنید.

نوش جان