02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک یخچالی
کیک یخچالی

کیک یخچالی

مواد لازم:

·        شیر : ۲ و ۱/۲ پیمانه( میتونین ۳ پیمانه هم بریزین)

·        شکر :۳/۴ پیمانه( مقدار شکر بسته به ذائقه شما بیشتر و کمتر میتونه بشه)

·        آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری

·        نشاسته ذرت یا نشاسته گل: ۲ قاشق غذاخوری

·        پودرکاکائو: ۳ ق غ

·        شکلات تختهای  خردشده ۳ ق غ

·        بیسکوییت پتی بور هردو رنگ : به میزان لازم تقریبا ۳ بسته تقریبا

·        کره : ۳۰ گرم

·        وانیل: کمی (یا گلاب:۱ ق غ )

 

دستور تهیه :

شیر،شکر،آرد،نشاسته،وپودرکاکائو راداخل ظرفی مخلوط کنیدو همبزنید و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا موادپخته ومایه غلیظ بشه(مایه کاملا کشداره و غلظت اون در حدماسته )

 

نکته :

حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید تا هم طعم خامی آرد و نشاسته گرفته بشه .

اگرمایه شکلاتی شل باشه و داغ باعث خمیری شدن کیک میشه اگرهم خیلی غلیظ باشه یا سرد ممکنه به خوردبیسکوییت ها نره.

اجازه بدین کرم شکلاتی کمی ازداغی بیفته بعد  بین بیسکوییت ها زده و بیسکوییت ها رابه ترتیب یکی ساده یکی کاکائویی داخل قالب طبق فیلم بچینید،روی آن رابپوشانید،وداخل یخچال استراحت بدین،اگر یک شبانهروز بماند خیلی بهتره چون مواد به خوردبیسکوییت ها میره و یککیک نرم وخوش طعمی خواهید داشت،

پس ازاستراحت روی ظرف سروبرگردانید وبه دلخواه .....تزیین کنید،

توجه :

کرم اگر حین کارسردشد،روی حرارت کمی گرمش کنید.

نوش جان