02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پودینگ خرما
پودینگ خرما

پودینگ خرما

سلام دوستان گلم🌺

روزتون پر از مهربونی خدا

 دسرخرما

مواد لازم :

·        خرما هسته گرفته  ۱۲عدد

·        شیر  ۳ پیمانه (لیوان فرانسوی)

·        نشاسته ذرت  ٣ ق غ

·        آرد  ٣ ق غ

·        شکر  ٣ الی ۴ ق غ

·        کره  ۲۰گرم ( ۲ ق غ )

·        پودر دارچین  ۱ق چ

·        گردو پودر شده  به مقدار دلخواه

·        وانیل  نوک ق چ

طرز تهیه :

ابتدا هسته خرمارو گرفته با یک لیوان از شیر  داخل مخلوط کن یا میکسر میکس میکنیم و (پوره خرما)  کنار میذاریم . دولیوان شیر رو با آرد و نشاسته ذرت و شکر و دارچین و وانیل مخلوط کرده و روی حرارت قرارمیدیم.مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ، وقتی غلظتش مثل فرنی شد پوره خرما رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در نهایت کره رو اضافه میکنیم و حرارترو خاموش میکنیم و گردو رو هم اضافه کرده و داخل ظرف سرومیریزیم . (من داخل شات های تک نفره سرو کردم) به صورت دلخواه تزیین کرده و داخل یخچال میذاریم. مناسب برای روزهای نسبتا سرد پاییز و مخصوصا  کودکان خیلی خوشمزه و مقویه حتما امتحان کنید😊