02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
سس انار (سس اکبر جوجه)
سس انار (سس اکبر جوجه)

سس انار

یه سس خوشمزه وخوش  رنگه  که غذا وانواع سالاد را بسیارلذیذ میکنه.

این سس خوش طعم را برای تزیین انواع کیک یا بستنی یا کنار برخی سالادها، استیک ، مرغ یا گوشت یا انواع غذاهای گوشتی ،دریایی وجوجه کباب میشه استفاده کرد.

 الان فصل اناره و زمان خیلی مناسبیه برای فریز کردن انارهای ترش و درستکردن رب انارو یا سس انار، پس دست به کار بشین 👌

 

من مقداری انار ترش داشتم که همه اش رو دون کردم تقریبا سه کیلو شد.با یک فنجان آب روی حرارت زیاد گذاشتم تا بجوشه و نرم بشه، بعد از خنک شدن از صافی رد کردم و آبشوگرفتم.

برای هر لیوان آب انار ترش یک ونیم قاشق غ شکر و نصف قاشق چ نشاسته ذرت ریختم و مخلوط کردم، مقدار شکر بستگی به میزان ترشی انارتونداره ، وقتی هم زدید بچشید و شکرش رو اندازه کنید .

آب انار رو گذاشتم را گاز با شعله متوسط و مدام کفهای روش روبرداشتم ، این کار باعث میشه در نهایت سس انار خیلی خوش رنگو شفاف بشه .

سس باید اینقدر بجوشه که حجمش تقریبابه یک چهارم برسه ، من با شعله خیلی کم گذاشتم تا غلیظ بشه مقداری از سس رو چند دقیقه بذارید تو یخچال اگر غلیظ شده بودآماده است . الان شما سسی دارید که کنار اکبر جوجه خیلی خوشمزه میشه 👌

 

سس انار یک چاشنی عالی برای سالاد طعم  دهنده بسیار خوبی برای انواع خورش مثل فسنجون یا مرغ و آلو یا در کنار استیک گزینه بسیار خوبیه 👌توجه داشته باشید سس انار با رب انار فرق داره.