02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

 

چی لازم داریم؟👇

·        آرد سفید ۱۳۰ گرم

·        آرد نخودچی دو آتشه۱۳۰گرم

·        آرد برنج  مرغوب ۱۱۰ گرم

·        روغن صاف قنادی۲۲۰ گرم

·        عسل ۵۰ گرم

·        پودر قند ۵۰ گرم

·        زعفران آب شده غلیظ یک قاشق چایخوری

·        پودر هل یک قاشق غذاخوری

·        میتونید با پودر زنجبیل بصورت دلخواه جایگزین کنید

·        زرده تخم مرغ یک عدد

·        ماست یک قاشق غذاخوری سرخالی

نکته های مهم:

آردها حتما الک شوند همین طور پودر قند. وغن رو از یخچال خارج کنید و وزن کنید تا نرم باشه به همزن فشارنیاره.

تهیه👇

روغن رو بزنید تانرم بشه و پودر قند و پودر هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبک بشه ۵ دقیقه کافیه،عسل و بیشتر زعفران رو اضافه کنید و خوب ورز بدید. آردها رو با هم مخلوط و الک کنیدو اضافه کنید و خوب ورز بدید اگر میتونید از چرخ گوشت رد کنید این خمیر به ۲۴ ساعت استراحت نیاز داره داخل کیسه فریزر بگذارید بعد از استراحت نیم ساعت قبل از شروع کاراز یخچال خارج کنید روی سطح کار  با وردنه صاف کنید و قالب بزنید  قالب این شیرینی بیضی هست بازم به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و شیرینی هارو داخل سینی بچینید زعفران ، ماست و زرده را مخلوط کنید با برس روی شیرینی ها خوب بکشید بعد با پشت چنگال خط بندازین و کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر برقی بادمای ۱۶۰ یافر گازی ۱۸۰ قرار بدید مراقب شیرینی ها باشید و دائم چک کنید در آخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید و بمونید جلوی فر تا شیرینیها به رنگ دلخواهتون برسه و ازفر خارج کنید.یک نکته مهم برای وزن کردن عسل یا گلوکز ظرفتون رو چرب کنید تا کامل جدا بشه و از وزنش کم نشه وقتی میخوایین داخل مواد بریزین، موادرو  اگر دوست داشتین دوبرابر کنید اکثر دستورهایک کیلو شیرینی میدن. حتما فر از قبل گرم باشه بعد زمان رو بدین نه اینکه فر رو همون موقع روشن کنید و زمان بدید. یک نکته مهم برای تمام شیرینی های خشک  زمان این شیرین ها بیشتر از ۱۵ دقیقه نیست ممکن وقتی از فر خارج می کنید ببینید نرم نرمه و بگید نپخته اینطوری نیست و تا دست بزنید پودر میشه باید بذارید شیرینی خوب سرد بشه بهش دست نزنید و وقتی خنک شد می بینید که کامل پخته شدن پس این نکته رو حتما حتما رعایت کنید.