02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

 

مواد لازم

·        برنج  نصف لیوان دسته دار فرانسوی  نیم پز وچرخ شده

·        لپه نصف لیوان  پخته شده وچرخ شده

·        پیاز بزرگ ۱ عدد رنده شده واب گرفته شده

·        سینه مرغ فیله وچرخ شده نصف

·        گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

·        سبزی کوفته یاسبزی معطر ( ترخون وریحون و مرزه ونعناع و کاکوتی یا اویشن  خشک از هر کدام ۱ ق چ و یا تازه ۱ لیوان

·        نمک و ادویه و فلفل سیاه وقرمز  به میزان لازم

·        آلو - گردو - و یا تخم مرغ ابپز  بر وسط کوفته به دلخواه

 

سس کوفته

·        پیاز ۱ عدد سرخ شده

·        رب ۳ ق غ

·        نمک و ادویه وزرد چوبه و فلفل به میزان لازم

·        اب ۴لیوان

·        اب لیمو به میزان دلخواه 

 

طرز تهیه

۱-ابتداپیاز را نگینی و سرخ می کنیم  بعد رب رو میزنیم با پیاز تفت بخوره وادویه وزرد چوبه رو می زنیم بوی خامی رب که در اومد بعد ابرو اضافه می کنیم تا بجوش بیاد

بر چاشنی من ابلیمو می زنه تا ترش مزه بشه

 

۲- برنجنیم پز و لپه پخته واب گرفته شده و پیاز رنده شده واب گرفته شده رو با کوشت چرخشده و سینه فیله چرخ شده مخلوط می کنیم بعد سبزی خشک یا تازمونو می زنیم و ادویه ها ونمک رو می زنیم و به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز می دیم

۳- دستمون و با اب نمدار می کنیم از مواد کوفته بر می داریم و گرد می کنیم و بعد وسط کوفته تخم مرغ اب پز یا گردو ویا آلو قرار می دیم دوباره محکم می بندیدیم وبعد داخل قابلمه سسدر حال جوش می ندازیم حرارت رو متوسط می زاریم وقتی همه مواد رو انداختیم سس جوشاومد حرارت رو کم بعد مدت ۴۰تا۴۵ دقیقه کوفته ما اماده س

o      هر چقدر گوشت بیشترباشه احتمال وارفتن کمتره

o      من  ارد و تخم مرغ نمی زنم

o      اما اگر دوستانترس وا رفتن کوفته دارن می تونن کمی ارد نخودچی بزنن

o      سینه مرغ چرخشده کوفته رو محکم می کنه

o      اگر نداشتید بجاش ۱ عدد تخم مرغ بزنید

o       این مقدار۵ تا کوفته می شه